„БУЛПОРТ ЛОГИСТИКА“ АД, част от ИНДУСТРИАЛЕН ХОЛДИНГ БЪЛГАРИЯ

БИЗНЕС СГРАДА „БУЛПОРТ“ – Вашето място за успешен бизнес

Ако Вашият бизнес се разраства или се нуждае от нов, практичен и модерен офис, заповядайте в Бизнес сграда „БУЛПОРТ“. Тук ще намерите баланс между функционалност, качество и комфорт, в допълнение към модерни строителни и дизайнерски решения.

Бизнес сграда „БУЛПОРТ“ е изцяло реновирана и отлично поддържана офис сграда, находяща се в град Варна, която предлага просторни офиси за отдаване под наем. Разполагаме както със свободни самостоятелни офиси, така и с офиси тип „open space“.

Заемайки офиси под наем, в модерната ни офис сграда в град Варна, Вие позиционирате бизнеса си на ключово място в града и получавате централизирано административно управление, в съчетание с грижа, висок стандарт на обитаване и сигурност.

Управлението на Бизнес сграда „БУЛПОРТ“ се осъществява от Акционерно дружество „Булпорт Логистика“, чийто предмет на дейност е складова и логистична дейност, отдаване под наем, строителство, поддръжка, ремонт и реновация, продажба или разпореждане под друг начин с плавателни съдове, кейове, пристани, складове и съоръжения и други. Дружеството устойчиво развива дейността си, като коректен и отговорен партньор, предоставящ високо качество на услугите си.